Обране 0 0 грн

Неповторний образ за допомогою піджака

Жіночі піджаки надають неповторного образу жіночому силуету. Вони здатні доповнити будь-який стиль одягу і надати шарму та неповторності дамі, що прагне виглядати стильно і з шиком. Згадайте Майкла Джексона, його рукавичка у стразах та блискучий піджак були його візитною карткою. Жіночі піджаки бувають як класичного крою так і спортивного, можуть підкреслювати фігуру та приховувати недоліки.

Вони зручні тим, що їх можна носити не тільки в комплекті зі штанами, але й поверх сукні, не тільки з сорочками, а й одягати зверху футболки, особливо сміливі можуть дозволити собі одягнути його на топ, як особливо сміливі чоловіки одягають на голий торс. Влітку особливо цікаво і привабливо виглядає піджак у поєднанні із шортами. Тканину для піджаків використовують як щільну, для холодної пори, під низ такого піджака можна одягнути водолазку або светр. І полегшений, для м'якого літнього вечора. Використовувана тканина для піджаків це: шерсть, твід, бавовна, вельвет. За моделями піджаки можна класифікувати: однобортний, двох бортовий, короткий і подовжений, блейзер, жіночий смокінг, жилет (піджак без рукавів).

Колір піджака слід вибирати відповідно до решти ансамблю обраного одягу і для яких цілей він обраний. Для офісного стилю краще вибрати нейтральний колір темних відтінків, для повсякденного молодіжного виходу підійдуть яскраві насичені кольори, на коктейльні вечірки і світські заходи можна дозволити собі піджаки прикрашені стразами, з перламутрової тканини. Зазвичай піджаки по своєму крою дозволяють мати кишені, що дуже зручно тим, хто не хоче обтяжувати себе зайвими речами в руках. Особливо ефектно піджаки поєднуються з джинсами, цей образ доречний і як повсякденний і зайти на свято без дрес коду. Наявність піджака в гардеробі кожної сучасної жінки дозволяє почуватися відповідно модному тренду.